keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Back in business


Siitä on jo kohta kaksi viikkoa, kun viimeksi blogia päivittelin. Tein tietoisen valinnan, että otan blogista ja ylipäätänsä somesta pientä taukoa, vaikkei se instagramin suhteen kauhean hyvin onnistunutkaan. Sinne tuli satunnaisesti jotain pientä päiviteltyä. Nyt on kuitenkin se hetki, kun koen olevani taas valmis ja kyvykäs tuottamaan blogin puolelle jotain fiksua sisältöä. Tauko blogista teki itselleni todella hyvää, sillä sain keskittyä kaikkeen muuhun ja parantaa omaa, henkistä hyvinvointiani kaikessa rauhassa. Tämä syksy/talvi on aina jotenkin todella huonoa aikaa itselleni ja tuntuu, ettei vaan pysty tai kykene tekemään mitään. On jotenkin todella hankalaa ja vaatii välillä oikeasti ponnisteluja, että saa normaalit arkiaskareet suoritettua, hevosen hoidettua ja töissä käytyä. Karkki on kuitenkin mulle sellainen henkireikä, että siitä aina saa ammennettua itsellensä lisää boostia. Sen näkeminen saa mut aina hyvälle tuulelle, oli kuinka huono päivä tahansa.

Onneksi tämän kaiken keskellä Karkki on kuitenkin terve ja liikkuu hyvin sekä mielellään. Se toipui täysin kavioruhjeestaan, eikä ole päivääkään sen jälkeen ontunut tai liikkunut epämääräisesti. Sen kanssa on ollut miellyttävää tehdä töitä, kun se on aina mielellään tekemässä töitä. Itselläni on ollut vähän hakemista omien apujen ja säätöjen kanssa, mutta hiljalleen kaikki palaa takaisin normaaliksi. Toivon mukaan päästäisiin ensi vuoden puolella jatkamaan treenejä valmentajan valvovan silmän alla. Tämän vuoden puolella on niin paljon nyt kaikkea, ettei mulla riitä aika eikä rahat käydä juuri nyt valmennuksissa. Eikä kyllä Karkin kuntokaan ole mikään päätä huimaava, joten edetään hissukseen.

© aaveen.net

Itse kuitenkin odotan ensi vuodelta paljon kaikkea, niin uutta kuin vanhaakin. Ensi vuodella haluaisin päästä starttaamaan edes yhdet koulu -ja estekilpailut, mikäli vain hevonen säilyy terveenä ja treenikunnossa. Sitä kun ei koskaan tiedä, mitä huominen tuo tullessaan! Sen olen tässä lyhyen ajan sisään saanut oppia oikeastaan aikalailla kantapään kautta. Kuten myös monta muutakin juttua, mutta niistä lisää tuonnempana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommentti näytetään hyväksynnän jälkeen, mikäli se on asiallinen.