Milla

 © Sirkku

Hei! Olen 25-vuotias hevosharrastaja Uudeltamaalta ja asun yhdessä aviopuolisoni sekä koirani, Nellan, kanssa. Olen harrastanut hevosia noin 7-vuotiaasta lähtien ja kokemusta on jos jonkinmoisista hevosista, myös omasta. Oma, edesmennyt hevoseni Waltsu nukkui valitettavasti pois toukokuussa 2017, pahan nivelrikon seuraukseni. Tätä nykyä minulla on käytössä pieni hevonen, nimeltä Karkki. Karkki on tullut täyttämään isot saappaat, jotka jäi Waltsun pois nukkuessa tyhjäksi.

 © Markus

Olen luonteeltani tempperamenttinen ja melko suorapuheinen, useimmiten sanon ensin ja ajattelen vasta sitten (kuten monet skorpionit tekeekin ;)). Osaan myös olla todella kiltti ja joustava, enkä nykyään suutu kovin pienestä. En ole myöskään kovin pitkävihainen ja annan anteeksi melko helposti, ellei mua ole loukattu todella pahasti.

Tykkään todella paljon kirjoitella blogia, muokkailla kuvia, pyöriä tallilla, ulkoiluttaa ja viettää aikaa koiran sekä läheisten kanssa. Olen todella perfektionisti ja suunnitelmallinen, en useimmiten tee mitään extemporejuttuja, vaan kaikki pitää olla huolella suunniteltuja. Toki riippuu paljolti tilanteesta, toisia asioita teen extemporesti ja toisia suunnittelen todella pitkään. Olen myös todella kova haaveilemaan/unelmoimaan ja pidän lähes aina omista päätöksistäni kiinni, enkä muuta niitä kovinkaan herkästi.

© Markus